Ви тут
Початок > Новини > Депутату Київської облради оголосили підозру в рейдерському захопленні агрокомплексу – ГПУ

Депутату Київської облради оголосили підозру в рейдерському захопленні агрокомплексу – ГПУ

Депутату Київської обласної ради Віталію Карлюку оголосили про підозру в причетності до рейдерського захоплення агрокомплексу «Росава-К», повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко у Facebook.

«У резонансній справі рейдерського заволодіння агрокомплексу «Росава-К», яка належала загиблому в АТО добровольцю, українцю американського походження Марку Паславському оголошено підозру депутату Київької облради В. Карлюку», – написав Луценко.

У квітні 2016 року прокуратура Київської області повідомила про підозру у скоєнні злочину й оголосила в міжнародний розшук колишнього учасника ТОВ «Росава-К», підозрюваного в незаконному заволодінні майном підприємства, засновником якого був Паславський.

За інформацією прокуратури, після смерті Паславського з’явилися нові власники агрокомпанії, які підробили протокол загальних зборів учасників ТОВ «Росава-К». Унаслідок таких незаконних дій були виведені зі складу засновників товариства власник 3% акцій і компанія-засновниця, представником якої був Паславський.

У прокуратурі вважають, що договір про продаж частки статутного капіталу ТОВ «Русава-К» виготовили й підписали вже після загибелі добровольця.

Паславський у квітні 2014 року отримав українське громадянство. Він загинув у серпні 2014 року під час боїв за Іловайськ Донецької області.

коментуйте

Top