Ви тут
Початок > Новини > Генштаб ЗСУ: війська РФ вели безуспішні штурмові дії на шістьох напрямках

Генштаб ЗСУ: війська РФ вели безуспішні штурмові дії на шістьох напрямках

На Куп’янському напрямку війська РФ вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Іванівка Харківської області – українські захисники відбили близько 10 атак противника, повідомляє у ранковому зведенні Генеральний штаб Збройних сил України.

Загалом протягом минулої доби відбулося 53 бойових зіткнень.

За даними штабу, на Бахмутському напрямку противник намагався відновити втрачене положення в районах Кліщіївки та Андріївки – відбито 5 атак, також противник вів безуспішні штурмові дії поблизу Богданівки, Хромового та Південного, де українські воїни відбили ще 5 атак противника. Водночас Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмута.

Також на Мар’їнському напрямку російські війська вели безуспішні штурмові дії в районі Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області – тут українські воїни відбили понад 20 російських атак.

На Авдіївському напрямку війська РФ за підтримки авіації не залишають спроб оточити Авдіївку – Сили оборони відбили близько 10 атак в районах населених пунктів Степове, Авдіївка, Сєверне, Первомайське Донецької області, повідомляють у Генштабі.

На Мар’їнському напрямку, де противник безуспішно вів штурмові дії в районі Мар’їнки та Новомихайлівки, українські воїни відбили понад 20 російських атак,на Шахтарському та Запорізькому напрямках також були штурмові дії військ РФ північно-західніше Вербового, Роботиного, північніше Нестерянки та П’ятихаток Запорізької області, безуспішно.

На Лиманському напрямку противник наступальних (штурмових) дій не вів.

 

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, завдають російським військам втрат в живій силі та техніці, виснажують їх вздовж всієї лінії фронту. На Херсонському напрямку українські військові ведуть контрбатарейну боротьбу, завдають вогневого ураження по тилах противника, додають у штабі.

коментуйте

Top