Ви тут
Початок > Новини > У Генштабі ЗСУ повідомили про російські атаки біля Роботиного, їх відбили

У Генштабі ЗСУ повідомили про російські атаки біля Роботиного, їх відбили

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили про атаки російських військ біля Роботиного, їх відбили.

«На Запорізькому напрямку сили оборони відбили атаки противника в районі Роботиного Запорізької області. Противник завдав авіаційних ударів в районах Мала Токмачка, Роботине, Оріхів, Запорізької області», – йдеться у ранковому зведенні штабу.

Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах.

За даними штабу, українські військові також відбили атаки противника в районі Новоселівськогона на Куп’янському напрямку, в районі Новоєгорівки на Лиманському напрямку, в районах Залізнянське, Кліщіївка, Біла Гора на Бахмутському напрямку та продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки.

Генеральний штаб ЗСУ 5 вересня повідомив про успіх українських військових в напрямку Роботине-Новопрокопівка Запорізької області. За даними штабу, Сили оборони України закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявленим цілям противника.

На початку вересня представник Білого дому з питань національної безпеки Джон Кірбі заявив, що ЗСУ домоглися «певного успіху в районі другої лінії оборони Росії».

 

коментуйте

Top