Ви тут
Початок > Новини > Зеленський «не радить» вірити «ініціативам циніків», які вакцинувалися неперевіреними засобами

Зеленський «не радить» вірити «ініціативам циніків», які вакцинувалися неперевіреними засобами

Президент України Володимир Зеленський закликав не вірити передвиборчим ініціативам політиків, які вакцинуються неперевіреними засобами. За підсумками саміту ЄС Зеленський написав у фейсбуці ввечері 7 жовтня, що Україна очікує допомоги від Євросоюзу в отриманні вакцини від COVID-19.

«Євросоюз підтвердив, що допоможе Україні отримати справжню вакцину, коли вона з’явиться й не викликатиме сумнівів у вчених. Тому не раджу дуже вірити в передвиборчі «ініціативи» окремих циніків, які вже вакцинувалися неперевіреними засобами», – написав Зеленський.

Раніше голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя», проросійський політик Віктор Медведчук заявив, що він сам і його сім’я випробували російську вакцину від COVID-19 під час поїздки до анексованого Росією Криму.

«Вакцинувалася я, дружина Оксана, наш син Богдан. Дуже добре її переніс, і вважаю, що це найефективніший засіб на сьогоднішній день у боротьбі з коронавірусом», – розповів Медведчук.

За словами Медведчука, під час останньої зустрічі з Путіним він попросив надати Україні російську вакцину від коронавірусної хвороби COVID-19.

«Зразу хочу сказати, що така можливість існує», – відповів Путін.

Медичні експерти ставили під сумнів безпечність та ефективність російської вакцини Sputnik V, оскільки третя фаза її випробувань наразі не завершена.

 

коментуйте

Top