Ви тут
Початок > Новини > Українська делегація прибула до Берліна для участі в переговорах на рівні політичних радників «нормадської четвірки» – ОПУ

Українська делегація прибула до Берліна для участі в переговорах на рівні політичних радників «нормадської четвірки» – ОПУ

Українська делегація прибула в Берлін для участі в переговорах на рівні політичних радників лідерів України, Німеччини, Франції та Росії, так званого формату «нормандської четвірки».

«Україна зробила все можливе для виконання домовленостей минулорічного саміту лідерів «нормандської четвірки» в Парижі. Щодо кожного пункту ми надавали свої компромісні пропозиції», – цитує перед зустріччю керівника Офісу президента Андрія Єрмака сайт ОПУ.

Єрмак також додав: «Настав час конкретних дій та конкретних кроків. Настав час провести наступний саміт лідерів країн «нормандського формату».

Повідомляється, що очолює українську делегацію у Берліні віцепрем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков.

Новина доповнюється…

коментуйте

Top