Ви тут
Початок > Новини > Директор НАБУ вважає, що його відставки бажає «один олігарх»

Директор НАБУ вважає, що його відставки бажає «один олігарх»

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник вважає, що його відставки бажає «один олігарх», який організував проти нього кампанію з дискредитації. Про це Ситник заявив, звітуючи у Верховній Раді під час позачергового пленарного засідання 4 березня.

«Біля парламенту стоять фури, стоять люди, які оплачуються олігархом, який зараз перебуває за кордоном, який викрав 1,2 мільярда гривень. І замість того, щоб ці гроші повертати у бюджет, організовуються заходи біля НАБУ, біля парламенту, біля уряду», – сказав Ситник. 

«Інший приклад – кримінальна справа щодо «Приватбанку». Нещодавно генпрокурор акумулював усі справи в НАБУ. Зараз ці справи знаходяться на фінальній стадії. І лише відсутність експертиз відкладає на недалеке майбутнє прийняття цих рішень. Відповідно, всі ви знаєте, який олігарх здійснює медійну підтримку цих усіх заходів, який олігарх організовує збір підписів по парламенту», – зауважив директор НАБУ, не назвавши конкретного прізвища.

Ситник також вказав на справу «Укрнафти», де йдеться про збитки державі на суму 10 мільярдів гривень. За словами директора НАБУ, в цій справі триває «процедура узгодження підозр у цій справі, в тому числі і високопосадовцям».

коментуйте

Top