Ви тут
Початок > Новини > Інформації про зараження коронавірусом громадян України в Італії не надходило – МОЗ

Інформації про зараження коронавірусом громадян України в Італії не надходило – МОЗ

Понад 15,6 тисячі українців перебувають на консульському обліку в Італії, інформації про зараження когось із них коронавірусом COVID-19 не надходило, повідомляє Міністерство охорони здоров’я України.

У МОЗ додали, що на прикордонних постах в Україні будуть проводити температурний скринінг людей, які повертаються з Італії. 

«Прикордонниками відпрацьовані всі алгоритми у разі виявлення ознак захворювання – на пунктах пропуску є тимчасові ізолятори. В аеропортах всі пасажири прямих рейсів на в’їзд до України будуть ретельно обстежуватись. Наразі з Італії приймається близько 20 авіарейсів на тиждень», – йдеться в повідомленні МОЗ у фейсбуці.

Спалах коронавірусу виявили на півночі Італії. Йдеться про італійські регіони Ломбардія, Венето, Емілія Романья та П’ємонт. Станом на 24 лютого в Італії повідомили про п’яту смерть від коронавірусу та понад 200 інфікованих.

Раніше Міністерство закордонних справ України закликало українських туристів утриматися від подорожей до італійських провінцій, де виявлено спалах коронавірусу COVID-19.

За даними Центру системних досліджень при Університеті Джона Гопкінса, у світі зареєстрували понад 79 тисяч випадків коронавірусу COVID-19. Через хворобу померли 2 619 людей. При цьому понад 25 тисяч людей уже одужали.

коментуйте

Top