Ви тут
Початок > Новини > До Києва збирається росіянка, яка пропонувала заплатити Україні контрибуцію за анексію Криму

До Києва збирається росіянка, яка пропонувала заплатити Україні контрибуцію за анексію Криму

Російський політик Ірина Хакамада, яка пропонувала «викупити» Крим в України, планує виступити на бізнес-форумі в Києві, повідомила компанія Taryan Group.

«Поспішаємо анонсувати таємного спікера. Вперше за шість років у Києві виступить довгоочікувана Ірина Хакамада. Вона, одна з найбільш затребуваних бізнес-тренерів, знає, як мотивувати людей реалізовувати мрії і жити в гармонії… Не пропусти унікальний виступ Ірини Хакамади на DreamBIG Forum! 27 лютого, Палац Спорту», – йдеться в повідомленні.

Голова Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров, коментуючи намір Хакамади відвідати Крим, заявив у Facebook, що «вся московська погань, яка підтримала окупацію Росією Криму, збирається в Україну».

Після анексії Криму Хакамада заявляла, що вважає дії Росії щодо Криму анексією і запропонувала купити в України півострів, виплативши контрибуцію.

У 2000-2003 роках вона була заступницею голови Державної думи Росії, у 2012-2018 – членом Ради при президенті Росії з розвитку громадянського суспільства і правах людини.

У 2004 році Хакамада була кандидатом на посаду президента Росії, але посіла четверте місце. Наступного року її висували на Нобелівську премію мира у числі тисячі жінок з усієї планети.

коментуйте

Top