Ви тут
Початок > Новини > ЦВК зареєструвала трьох кандидатів на проміжні вибори до Верховної Ради

ЦВК зареєструвала трьох кандидатів на проміжні вибори до Верховної Ради

Центральна виборча комісія зареєструвала трьох кандидатів на проміжні вибори до Верховної Ради. Про це повідомила пресслужба ЦВК.

«Під час засідання 9 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала кандидата в народні депутати України Шевченка Олександра Леонідовича, висунутого політичною партією «За майбутнє», в одномандатному виборчому окрузі № 87 на проміжних виборах народного депутата України 28 березня 2021 року», – йдеться в повідомленні.

Раніше ЦВК вже зареєструвала двох кандидатів в народні депутати України:  Вікторію Шилову – в ОВО № 50 (Донецька область) та Михайла Ноняка – в ОВО № 87 (Івано-Франківська область), додали у пресслужбі.

Центральна виборча комісія призначила на 28 березня 2021 року проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №50 (Донецька область), обраний в якому торік позафракційний народний депутат Руслан Требушкін, за результатами жовтневих місцевих виборів, став міським головою Покровська.

Через дострокове припинення повноважень народного депутата Зіновія Андрійовича, обраного в одномандатному виборчому окрузі №87 (Івано-Франківська область), у цьому окрузі 28 березня також пройдуть проміжні вибори.

 

коментуйте

Top