Ви тут
Початок > Новини > ЦВК дозволила виборчій комісії на полярній станції самостійно надрукувати бюлетені

ЦВК дозволила виборчій комісії на полярній станції самостійно надрукувати бюлетені

Центральна виборча комісія дозволила дільничній виборчій комісії на полярній станції України в порядку винятку самостійно виготовити бюлетені для голосування в другому турі. Таке рішення ЦВК ухвалила на засіданні 17 квітня.

«Комісія надала дозвіл дільничній виборчій комісії спеціальної виборчої дільниці № 801052 територіального виборчого округу № 223, утвореної на полярній станції України, виготовити, як виняток, виборчі бюлетені для повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України безпосередньо цією комісією в кількості 13 штук, що на 0,5 відсотка перевищує кількість виборців, включених до списку виборців на цій виборчій дільниці», – йдеться в повідомленні ЦВК.

Читайте також: ЦВК розгляне пропозицію про зміну часу дебатів кандидатів у президенти

Згідно з рішенням комісії, бюлетені мають за формою і текстом відповідати постанові ЦВК від 7 квітня «Про текст та колір виборчого бюлетеня для повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року»

За офіційними результатами першого туру виборів президента України, за Володимира Зеленського проголосували 30,24% виборців, за чинного главу держави Петра Порошенка – 15,95% виборців. Другий тур відбудеться 21 квітня.​

коментуйте

Top