Ви тут
Початок > Новини > Погано бути рабом, але ще гірше бути рабом раба!

Погано бути рабом, але ще гірше бути рабом раба!

Громадяни України схаменіться, що ви робите?

Ви голосуєте за покидька, який бігає похвостичем у грабіжника і вбивці Коломойського, бо вам погано живеться!

Пригадайте як ви голосували за дебільного Януковича у 2010 році, бо вам здавалося, що Ющенко не зробив вас багатими. Чим це закінчилося – Майдан, війна, анексія, десятки тисяч вбитих і покалічених. Стало краще?

Тепер вам здається, що погано живеться при Порошенкові і ви готові голосувати за напівграмотного дурника, який не знає державної мови, української історії, уникав служби в армії, не вивчав дипломатію і є рабом злодія і вбивці проти якого ФБР веде розслідування?

А пропутінські ЗМІ переконують, що гірше ніж зараз бути не може. Та ні шановні українці, може бути гірше! І буде гірше якщо ви як вівці з беканням побіжите 21 квітня голосувати за блазня напівкровку.

Так, Порошенко не найкращий Президент для України і ми хочемо змінити його на кращого. Але Зеленський+Коломойський+Тимошенко+Бойко+Ахметов – це смерть України, Майдан, громадянська війна, руїна, знецнення гривні і вашого майна, голод, сотні тисяч загиблих і скалічених.

Зеленський з Коломойським втечуть в Ізраїль, Тимошенко, Бойко і Ахметов – в путляндію. А що буде з вами і вашим дітьми? Подумайте і краще не робіть помилку 21 квітня, бо будете шкодувати про це усе своє життя!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Правда України

коментуйте

Top