Ви тут
Початок > Новини > Міноборони розслідує, чому бойова машина врізалась у будівлю після репетиції параду

Міноборони розслідує, чому бойова машина врізалась у будівлю після репетиції параду

У Міністерстві оборони України повідомляють, що почали службове розслідування для встановлення причин зіткнення з будівлею в Києві бойової машини, яка у складі військової техніки брала участь у репетиції параду до 27-ї річниці Дня Незалежності України.

«18 серпня, близько 21:30 у Києві, одна із бойових машин, яка рухалася в колоні військової техніки, виконуючи поворот, здійснила зіткнення з будівлею по вулиці Ярославській. Постраждалих внаслідок зіткнення немає, є незначні пошкодження фасаду будівлі. Наразі проводиться службове розслідування з метою з’ясування обставин події», – йдеться в повідомленні Міноборони 19 серпня у Facebook.

Про інцидент, що стався 18 серпня в Києві, повідомляли ЗМІ. А відео і фото інциденту очевидці розмістили також у соцмережі Facebook.

Планується, що цього року у військовому параді до Дня Незалежності візьме участь 4,5 тисячі військовослужбовців і 250 одиниць військової техніки. Генеральну репетицію проведуть 22 серпня.

11 квітня президент України Петро Порошенко доручив на День Незалежності провести військовий парад у центрі Києва, видавши указ про це.

У Міністерстві внутрішніх справ України заявили, що з 22 серпня підрозділи будуть переведені на посилений варіант несення служби.

 

коментуйте

Top