Ви тут
Початок > Новини > ЗСУ не зазнали втрат минулої доби на Донбасі – штаб АТО

ЗСУ не зазнали втрат минулої доби на Донбасі – штаб АТО

Штаб української воєнної операції на Донбасі повідомляє, що через 5 обстрілів підтримуваних Росією бойовиків минулої доби Збройні сили України не зазнали втрат – жоден військовий не загинув і не був поранений.

«Друга половина минулої доби, починаючи з 15:30, у районі проведення АТО пройшла без порушень режиму припинення вогню – вздовж усієї лінії розмежування сторін не зафіксовано жодного обстрілу», – повідомили у прес-центрі штабу АТО на сторінці у Facebook, додавши, що всі 5 обстрілів були у першій половині дня на донецькому напрямку.

Крім того, у штабі повідомили, що впродовж минулої доби бойовики активізували повітряну розвідку.

«Безпілотні літальні апарати противника, які заборонені до застосування Мінськими домовленостями, були зафіксовані у районі Світлодарської дуги та на Приазов’ї», – повідомили українські військові.

В угрупованнях «ЛНР» та «ДНР» вранці четверга не повідомляють, як минули останні години на захоплених донецькими і луганськими бойовиками територіях.

Тристороння контактна група щодо врегулювання ситуації на Донбасі оголосила черговий режим тиші з півночі 23 грудня 2017 року. Він змінює оголошений у зв’язку з початком навчального року режим тиші, який не призвів до припинення обстрілів.

коментуйте

Top