Ви тут
Початок > Новини > П’ятеро військових поранені через бойові дії минулої доби на Донбасі – штаб

П’ятеро військових поранені через бойові дії минулої доби на Донбасі – штаб

У результаті бойових дій минулої доби п’ятеро військовослужбовців Збройних сил України були поранені на Донбасі, повідомили у прес-центрі штабу АТО на сторінці у Facebook.

«Ситуація у районі проведення АТО залишається складною. Є ознаки часткового її загострення на окремих ділянках лінії зіткнення. Минулої доби проросійські бандформування 57 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО, все частіше використовуючи важке артилерійське озброєння, застосування якого суворо заборонене Мінськими домовленостями. Били бандити, зокрема, й по житлових кварталах населених пунктів», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу, найбільше обстрілів напередодні було на приморському та донецькому напрямках – 29 і 26 відповідно.

«Близько 21:00 години противник обстріляв наші опорні пункти на підступах до Красногорівки з мінометів різних калібрів, озброєння танку та БМП, зенітної установки та піхотного озброєння. Під час цього обстрілу декілька ворожих мін влучили у житловий квартал неподалік міської лікарні. На щастя, ніхто не постраждав. Декілька навколишніх будинків були пошкоджені», – повідомили у штабі.

Військові також зазначили, що напруженою залишається і ситуація в передмісті Авдіївки.

В угрупованнях «ЛНР» та «ДНР» станом на 7:00 п’ятниці не надають інформації про останні години на захоплених донецькими та луганськими бойовиками територіях.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, що мало почати діяти з 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

 

 

 

 

коментуйте

Top