Ви тут
Початок > Новини > Товстозаді шахраї таємно вирішують свої питання в адміністрації президента України

Товстозаді шахраї таємно вирішують свої питання в адміністрації президента України

kolomoiskyi-poroshenko

Товстозаді шахраї таємно вирішують свої питання в адміністрації президента України.

На минулих вихідних відбулися закриті бесіди президента Петра Порошенка та прем’єра Арсенія Яценюка зі співвласником групи “Приват”, шахраєм ігорем коломойським.

Як повідомляють наші джерела, бенджамен прибув до Києва ввечері в суботу, 20 лютого, на запрошення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Спочатку коломойський зустрівся з Яценюком. А після 15:00 в неділю, 21 лютого, олігарх прибув до Адміністрації президента, де мав бесіду з Порошенком.

За даними джерел видання, до організації останньої зустрічі долучився народний депутат Віталій Хомутиннік.

Ні прес-служба президента, ні уряду не випустили жодного прес-релізу з приводу цих розмов.

Як відомо, 16 лютого Верховна Рада проголосувала за визнання незадовільною роботи уряду у 2015 році. Однак голосів за відставку Кабміну у парламенті забракло.

Ввечері 16 лютого деякі депутати коаліції заявили, що провал голосування за відставку уряду був заздалегідь спланованим.

Зокрема, депутат БПП Мустафа Найєм назвав такий хід подій змовою олігархів: “Це результат змови олігархів – Ріната Ахметова, Ігоря Коломойського та Сергія Льовочкіна – з одного боку. І Петра Порошенка та Арсенія Яценюка – з іншого боку”.

“Те, що відбулося сьогодні в залі, та події минулого тижня були добре зрежисованою виставою, в якій роль вимушеної жертви грав Генпрокурор Віктор Шокін”, – додав він.

Найєм також вважає, що депутатів БПП, які проголосували за відставку Кабміну, використали.

Правда України

коментуйте

Top