Ви тут
Початок > Новини > Дегенерати путляндії розв’язали психологічну війну проти українсько/кримської співачки Джамали

Дегенерати путляндії розв’язали психологічну війну проти українсько/кримської співачки Джамали

dgamala-ua

Дегенерати путляндії розв’язали психологічну війну проти українсько/кримської співачки Джамали.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликає українців голосувати на конкурсі «Євробачення» за співачку Джамалу. Про це Чубаров написав 20 лютого на своїй сторінці у мережі.

За його словами, у російських ЗМІ, а також в підконтрольних Москві ЗМІ на територіях інших держав, «розв’язана справжня психологічна війна, спрямована на приниження Джамали».

«Російські шовіністи – від невідомих обивателів до потворних московських політиків – у жаху від того, що переможцем «Євробачення-2016» може стати українська/кримська виконавиця Джамала», – зазначив Чубаров.

Він нагадав, що громадяни України, жителі Криму, окупованого Росією, не зможуть 21 лютого брати участь у голосуванні на національному фінальному відборі «Євробачення – Україна».

«Вжиті мною і моїми колегами зусилля, щоб забезпечити голосування жителів окупованого Криму не увінчалися успіхом. Російські кампанії, що забезпечують телефонний зв’язок в окупованому Криму, відмовили у проведенні голосування жителями Криму. У зверненнях, одержуваних мною з Криму, громадяни України – люди різних національностей, просять мене, щоб я від їх імені закликав усіх, хто живе на материковій Україні, проголосувати 21 лютого 2016 роки за Джамалу – безперечну фаворитку серед конкурсантів фінального відбору», – зазначив Чубаров.

Раніше народний депутат України, уповноважений українського президента у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв повідомив, що престиж України і тема окупації Криму «піднімуться на небувалу висоту», якщо українська співачка Джамала представить на міжнародному конкурсі «Євробачення» свою пісню «1944».

Перший півфінал Національного відбору «Євробачення-2016» проходив 6 лютого у прямому ефірі. Українська співачка з Криму Джамала отримала найбільшу підтримки глядачів під час смс-голосування, участь у якому взяли понад 160 тисяч українців. Джамала також отримала найвищий суддівський бал. Таким чином, вона набрала найбільшу кількість балів із усіх претендентів.

Наступний півфінал національного відбору в Україні пройшов 13 лютого, а фінал відбудеться 21 лютого. За підсумками глядацького та суддівського голосування під час прямих ефірів визначать ім’я співака, який представлятиме Україну на «Євробаченні-2016».

Правда України

коментуйте

Top