Ви тут
Початок > Новини > В путляндії беруть приклад з адольфа гітлера і спалюють книги

В путляндії беруть приклад з адольфа гітлера і спалюють книги

spaluut-knygy

Воркутинський гірничо-економічний коледж спалив книги, видані за підтримки Фонду Сороса. Про це йдеться у відповіді міністерства освіти Комі.

Всього спалили 53 екземпляри двох різних книг.

За словами завідуючої бібліотеки коледжу Олени Васильєвої, одна з книг називалася “Світогляд” і була “трошки релігійною”. Васильєва уточнила, що книга не користувалася популярністю у студентів.

У Воркутинському політехнічному коледжі вилучено 14 примірників шести книг, виданих за підтримки Фонду Сороса. Їх знищать за допомогою шредерів. Близько 400 примірників книг вилучили також в Ухтинському державному технічному університеті.

Як заявили в міністерстві освіти Комі, книги вилучаються за вказівкою повпреда президента РФ у Північно-Західному федеральному окрузі Володимира Булавіна.

“Прибираються індикатори з каталогів, дістаються формуляри, книги зносяться вниз і в ящиках спалюються у дворі за коледжем. Цю процедуру ми робили неодноразово, бо списували застарілий фонд. І в мішках. Ця технологія для всіх бібліотек [однакова]. Ми фонд списували старий Виноситься і в певному місці спалюється”, – розповіла Васильєва.

Правда України

коментуйте

Top