Ви тут
Початок > Новини > У банди коломойського вилучили близько 200 одиниць вогнепальної зброї у Кременчуці

У банди коломойського вилучили близько 200 одиниць вогнепальної зброї у Кременчуці

банда коломойського

Виконавчий директор «Нафтогазу» Андрій Пасішник повідомляє про вилучення вогнепальної зброї у служби охорони Кременчуцького нафтопереробного заводу.

«Наразі триває вилучення вогнепальної зброї (близько 200 одиниць) у батальйону (служби охорони КНПЗ) групи Приват, який базується на території колишнього заводу БВК ПАТ «Укртатнафта»!!! Приватним арміям, які блокують стратегічне підприємство (філія ПДМН «Укртранснафта») у Кременчуці не місце на території України!!! Керівництво заводу (Плакасов) особисто намагається запобігти роззброєнню приватної армії, але влада в країні є», – написав Пасішник у четвер, 27 серпня, на своїй сторінці у мережі.

1 серпня Андрій Пасішник повідомив, що невідомі штурмують лінійно-виробничу диспетчерську станцію «Укртранснафти» у Кременчуці.

2 серпня у Кременчуці вхід та виїзд до філії «Укртранснафти» заблокували невідомі у спецодязі Кременчуцького НПЗ. Люди сиділи перед входом до будівлі, тримаючи у руках плакати з гаслами «Не дамо зупинити НПЗ».

31 липня «Укртранснафта» припинила подачу нафти на заводи «Укртатнафти» через дефекти, виявлені на магістральному нафтопроводі «Глинська-Кременчук». «Укрнафта» заявила про загрозу припинення видобутку нафти та газу через призупинення «Укртранснафтою» приймання та транспортування нафти.

Пізніше Кременчуцький НПЗ, що входить до компанії «Укртатнафта», також заявив про загрозу зупинки через зрив поставок сировини компанією «Укртранснафта».

Правда України

коментуйте

Top