Ви тут
Початок > Новини > Дружина судді Конституційного суду України – є заступником міністра юстиції терористичної ЛНР

Дружина судді Конституційного суду України – є заступником міністра юстиції терористичної ЛНР

суд

Дружина судді Конституційного суду України (КСУ) Михайла Запорожця – Ірина є заступником міністра юстиції” так званої “Луганської народної республіки” (ЛНР). Про це на своїй сторінці у мережі повідомив народний депутат України з фракції “Радикальна партія Олега Ляшка” Ігор Мосійчук.

“Навесні минулого року Ірина Запорожець разом з іншими представниками бандформування “партія регіонів” ввійшли до керівного складу луганських терористів. Зараз вона в терористичній організації “ЛНР” займає посаду “заступник міністра юстиції”, – повідомив Мосійчук.

За його словами, дружина судді КСУ відіграла значну роль у його кар’єрному зростанні.

“Раніше вона десятиліття займала посаду начальника Головного управління юстиції Луганської області. Тобто була головним “решалом” юридичного супроводу луганського бандформування “регіоналів” Єфремова, Королевської та інших. Чому ні СБУ, ні Петро Порошенко, ні судді конституційного суду не звертають уваги на те, що дружина цього нелюстрованого екс-регіонала зараз є впливовою особою у бандформуванні “ЛНР”, – написав нардеп-радикал.

Мосійчук також навів дані біографії Запорожця. У 1995 р. нинішній суддя КСУ закінчив Національну юридичну академію України в Харкові, після чого працював в прокуратурі та судах Луганської області. У вересні 2010 р. Запорожець був призначений суддею Конституційного суду України. Після цього він входив у списки всіх відповідних видань як один із найбагатших суддів країни.

Мосійчук обіцяв підготувати депутатський запит до вимог пояснення бездіяльності силових структур і вимагати негайного усунення Михайла Запорожця з займаної посади.

Нагадаємо, ГПУ допитує суддів КСУ в якості свідків у справі про узурпацію влади екс-Президентом України Віктором Януковичем.

Правда України

коментуйте

Top