Ви тут
Початок > Новини > Нова мода в заповітах: жінка не отримує нічого, а діти – лише при певних умовах

Нова мода в заповітах: жінка не отримує нічого, а діти – лише при певних умовах

сучасні заповіти

Американський бізнесмен Моріс Лабоз, померши у віці 77 років, залишив дочкам 20 млн доларів, але з низкою умов.

Тільки виконавши список його доручень, 21-річна Марлена і 17-річна Вікторія зможуть отримати татові гроші. Світові ЗМІ з цікавістю спостерігають за історією, яка, схоже, тільки починається. Та ще, можливо, стане трендом в співтоваристві багатих людей.

Моріс Лабоз заробляв здачею в оренду численної нерухомості на Манхеттені. Цього року він помер після тривалої хвороби. Лабоз перебував у процесі розлучення зі своєю дружиною Евою, матір’ю його дочок; Ева перед весіллям підписала шлюбний контракт, що обмежував її фінансові домагання. Тож більша частина 37-мільйонного капіталу перейшла Марлені та Вікторії, а менша – благодійним організаціям.

Кожна з дівчат отримає по 10 мільйонів доларів, але тільки якщо виконає татові умови.

Старша, Марлена, отримає 500 000 доларів після того, як вийде заміж, причому до цієї події, вказав Моріс, майбутній чоловік повинен підписати шлюбний контракт. Їй також залишиться 750 000 доларів після закінчення престижного університету (якого саме, батько не уточнив). Крім того, дочка повинна буде описати в ста словах свої плани на отримувану суму, щоб піклувальники заснованого для неї трастового фонду змогли оцінити фінансову зрілість дівчини і прийняти рішення про видачу коштів. Ті ж умови доведеться виконати і молодшій Вікторії.

До 2020 року тато “очікує”, що обидві дочки знайдуть роботу, причому для них же краще, якщо посада буде добре оплачуваною. Батько вирішив, що його дівчатка будуть щорічно отримувати чек на суму, що в три рази перевищує те, що їм вдасться заробити за весь рік. Душоприказники вивчатимуть податкові декларації сестер Лабоз, і якщо виявиться, що їхні зарплати залишають бажати кращого, виплати теж стануть меншими.

Спадкоємицям не вдасться скуштувати принад вільних стосунків і розділити філософію чайлдфрі. Навпаки – народивши дітей в законному шлюбі і не працюючи (або, в крайньому випадку, працюючи з дому), молоді жінки будуть щорічно отримувати по три відсотки від суми свого спадку.

Ще стільки ж (по три відсотки від спадщини щорічно) дівчата отримають, якщо будуть як слід дбати (в тому числі і фінансово) про свою матір, яка за заповітом не отримала нічого. Ева, до речі, зібралася оскаржувати це рішення чоловіка в суді, оскільки на момент його смерті все ще була за ним у шлюбі, хоч і в процесі розлучення.

Правда України

коментуйте

Top